Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Edremit'te Şaka Ödülleri” dağıtıldı

Edremit

Edremit İşitme Engelliler Derneği'nin 20. Kuruluş yıldönümü ve dernek tarafından her yıl verilen Şaka Ödülleri” düzenlenen bir törenle verildi. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'ya derneğe katkılarından dolayı ayrıca teşekkür plaketi takdim edildi.

Edremit İşitme Engelliler Derneği’nin 20. Kuruluş yıldönümü ve dernek tarafından her yıl verilen “Şaka Ödülleri” düzenlenen bir törenle verildi. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’ya derneğe katkılarından dolayı ayrıca teşekkür plaketi takdim edildi.
Edremit İşitme Engelliler Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak verilen "Şaka Ödülleri” bu yıl derneğin 20. Kuruluş yıldönümü kutlamaları ile birlikte verildi.
İşitme Engelliler Derneği tarafından üyeler arasında yapılan değerlendirme ile 2 üyeye “Şaka Ödülü” verildi. Edremit İşitme Engelliler Derneği Başkanı Niyazi Gürkan, tercüman aracılığı ile yaptığı açıklamada, şaka ödülleri adı altında verilen ödüllerin 2003 yılından bu yana her yıl verildiğini hatırlattı.
Gürkan, "Derneğimiz tarafından üyelerimiz arasındaki yardımlaşma ve dayanışmayı geliştirmek amacı ile “Şaka Ödülü” adını verdiğimiz ödülleri her yıl veriyoruz. Bu yıl da derneğimizin 20. yılını mutluluk içerisinde kutluyoruz. Edremit Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saka, işitme Engelli arkadaşlarımıza ve derneğimize Güre Belediye Başkanı olduğu dönemden bu yana sürekli destek veriyor. Kendisine çok teşekkür ediyor ve katkılarının anısına derneğimiz adına teşekkür plaketi veriyoruz" dedi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’da kedisine verilen plakete teşekkür etti.
Saka, "Toplumumuzda hiç kimseyi hiçbir nedenden dolayı ayrı tutmamalıyız. İşitme engelli yurttaşlarımız da yaşadığımız toplumun bir parçası. Onlarla hayatın her alanında birlikte hatta iç içe yayıyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde her zaman destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Program sonunda, derneğin 20. yılı nedeniyle pasta kesildi.



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli